Το πρόσωπο πίσω από την CHRISARTI

Ιδιοκτήτρια/Δημιουργός/Ψυχολόγος

Όλα ξεκίνησαν το Δεκέμβρη του 2017, όταν άρχισα να φτιάχνω τα πρώτα χριστουγεννιάτικα στολίδια και διακοσμητικά για το σπίτι μας. Από εκείνη τη στιγμή, δε σταμάτησα να δημιουργώ και να μελετώ νέες τεχνοτροπίες πάνω στην κατασκευή κοσμημάτων, διακοσμητικών αντικειμένων, δημιουργιών με υγρό γυαλί και σαπουνιών. Ανακάλυψα ότι αισθανόμουν ιδιαίτερη ικανοποίηση, αυτοπεποίθηση και πληρότητα, κάθε φορά που δημιουργούσα κάτι νέο!
 
Στην πραγματικότητα, η αρχή είχε γίνει πολύ νωρίτερα, όταν από μικρή έβλεπα τη μητέρα μου να ζωγραφίζει με τέμπερες τα γυάλινα βάζα των τροφίμων και τον πατέρα μου να αναλαμβάνει να επισκευάζει διάφορα πράγματα στο σπίτι. Η ομορφιά του να φτιάχνεις κάτι με τα ίδια σου τα χέρια ήταν ιδιαίτερα γοητευτική!
 
Με λένε Χριστίνα και μαζί με τη μητέρα μου, Νάντια, ξεκινήσαμε το 2017 να δημιουργούμε χειροποίητα στολίδια, κοσμήματα και πλεκτά είδη για εμάς, αλλά και για να τα προσφέρουμε ως δώρα στους αγαπημένους μας. Στην πορεία, έγιναν τόσο αγαπητά, ώσπου άρχισε να γεννιέται η ιδέα για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, όπου θα μοιραζόμουν τις δημιουργίες μου με περισσότερο κόσμο.
 
Αν και ψυχολόγος στο επάγγελμα, πήρα τελικά την απόφαση να δημιουργήσω το 2022 τη δική μου επιχείρηση με χειροποίητα είδη και να συνεχίσω αυτό που ξεκίνησα ερασιτεχνικά λίγα χρόνια πριν. Το e-shop “CHRISARTI” είναι το εγχείρημά μου να προσεγγίσω τον κόσμο από μία διαφορετική διάσταση. Ως ψυχολόγος, βοηθούσα προσφέροντας ανακούφιση, ηρεμία, συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη. Ως δημιουργός χειροποίητων προϊόντων, επιθυμώ να προσφέρω χαρά, έμπνευση, ενθουσιασμό και όμορφα συναισθήματα, όποτε χρησιμοποιείτε ή φοράτε τις δημιουργίες μου.

Η φιλοσοφία της CHRISARTI

Δημιουργούμε προϊόντα για δυναμικές γυναίκες, που θέλουν να εκπέμπουν λάμψη και αυτοπεποίθηση με τα κοσμήματα και τα αξεσουάρ που επιλέγουν στο καθημερινό τους – και όχι μόνο – ντύσιμο.
Απευθυνόμαστε σε όσους αναζητούν το χειροποίητο και το μοναδικό, φροντίζουν τον εαυτό και τους αγαπημένους τους με προϊόντα υψηλής ποιότητας και σέβονται το περιβάλλον και τους γύρω τους.
 
Στηριζόμαστε στη zero-waste και στην eco-friendly φιλοσοφία και θέλουμε να βρισκόμαστε κοντά στη φύση και στον άνθρωπο, χωρίς να επιβαρύνουμε το περιβάλλον, στο οποίο θα μεγαλώσουμε εμείς και τα παιδιά μας.
Κάθε προϊόν που φτιάχνω είναι δημιουργημένο με έμπνευση, μεράκι και αγάπη. Ελπίζω να τα αγαπήσετε όσο και εγώ και να σας συντροφεύουν στην καθημερινότητά σας χαρίζοντας όμορφες στιγμές!

Έμπνευση & Δημιουργία

Έμπνευσή μας είναι τα πάντα γύρω μας: τα ταξίδια, η φύση, τα όνειρα, τα αξιοπερίεργα, οι άνθρωποι που συναντάμε.
Στην CHRISARTI μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία σε προϊόντα για καθημερινή χρήση, εορταστικές περιόδους και ιδιαίτερες προσωπικές στιγμές, έτοιμα να εντυπωσιάσουν εσάς και τους αγαπημένους σας. Όλα μας τα προϊόντα είναι χειροποίητα και ως εκ τούτου μοναδικά.
Δημιουργούμε όλα μας τα προϊόντα με αγάπη και φροντίδα θέλοντας να αναβαθμίζουν και να προσθέτουν λίγη περισσότερη λάμψη και μοναδικότητα στην καθημερινότητα σας!
Κοσμήματα για κάθε στιγμή της ημέρας φτιαγμένα από διάφορα φυσικά και μη υλικά. Διαλέξτε ανάμεσα σε κολιέ με μαργαριτάρια και ημιπολύτιμους λίθους, βραχιόλια με αλυσίδες, χάντρες ή macrame, σκουλαρίκια με υγρό γυαλί ή στολισμένα με πετρώματα και διακοσμητικά κάθε είδους. 
Οι τσάντες, τα πορτοφόλια και πολλά αξεσουάρ είναι πλεγμένα και δουλεμένα στο χέρι ικανοποιώντας και τον πιο απαιτητικό πελάτη. 
Η νέα μας σειρά με προϊόντα περιποίησης από φυσικά συστατικά μεγαλώνει διαρκώς. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε προϊόντα για το σώμα και το πρόσωπο, ανάλογα με τις ανάγκες σας.
Ανάλογα με την κάθε εποχή του χρόνου, στο κατάστημα CHRISARTI θα βρείτε ευφάνταστα εποχικά διακοσμητικά και δώρα για όλα τα γούστα.

Ρωτήστε Μας

Σε περίπτωση, που επιθυμείτε να αγοράσετε ένα προϊόν με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά (για παράδειγμα σε διαστάσεις ή χρώμα της αρεσκείας σας), το οποίο δεν υπάρχει διαθέσιμο στο κατάστημά μας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή τηλεφωνικώς και να μας ενημερώσετε για την επιθυμία σας. Εμείς, αφού επεξεργαστούμε το αίτημά σας, θα σας απαντήσουμε άμεσα για το αν μπορούμε να το κατασκευάσουμε και θα σας ενημερώσουμε για τον εκτιμώμενο χρόνο και το κόστος κατασκευής, καθώς και το κόστος αποστολής του.